Kiwi Porsgrunn – Åpningstider, Søndagsåpent, og Porselensfabrikken

Kiwi Porsgrunn er en populær dagligvarebutikk beliggende i Skippergata i Porsgrunn. Butikken tilbyr et bredt utvalg av matvarer, dagligvarer og husholdningsartikler til gode priser. Med sitt store utvalg av både kjente merkevarer og Kiwis egne merkevarer, tilfredsstiller Kiwi Porsgrunn behovene til både enkeltkunder og familier.

Åpningstider

Kiwi Porsgrunn har praktiske åpningstider som gjør det enkelt for kundene å handle når det passer dem. Butikken er åpen fra mandag til lørdag, og det er også mulig å handle på søndager.

Ukedager:

Dag Åpningstid
Mandag – fredag 08:00 – 21:00
Lørdag 08:00 – 18:00

Søndagshandel:

For de som ønsker å handle på søndager, har Kiwi Porsgrunn en åpningstid fra 10:00 til 18:00. Dette gjør det mulig å få tak i nødvendige dagligvarer selv på søndager når andre butikker ofte er stengt.

Porselensfabrikken

I tillegg til sin beliggenhet i Skippergata, ligger Kiwi Porsgrunn også i nærheten av Porselensfabrikken. Porselensfabrikken i Porsgrunn er et populært reisemål for turister og lokalbefolkningen. Her kan man oppleve historien til Porsgrunds Porselænsfabrik, bli kjent med porselensproduksjonen og handle eksklusive porselensvarer.

“Porselensfabrikken i Porsgrunn er et spennende sted å besøke for de som er interessert i keramikk og design.”

Et besøk på Porselensfabrikken gir en unik mulighet til å få en dypere forståelse og kunnskap om porselensproduksjonen, samt se vakre og håndlagde produkter av høy kvalitet. Samtidig kan man også handle gaver og suvenirer som er unike for området og representerer kvaliteten som Porsgrunds Porselænsfabrik er kjent for.

Oppsummering

Kiwi Porsgrunn, beliggende i Skippergata, er en dagligvarebutikk som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og dagligvarer til gode priser. Butikken har åpningstider som gjør det enkelt å handle når det passer kundene, inkludert søndager. I tillegg ligger Kiwi Porsgrunn i nærheten av Porselensfabrikken, som er et spennende reisemål for de som er interessert i keramikk og design. Besøkende på Porselensfabrikken får en unik opplevelse av porselensproduksjonen og muligheten til å kjøpe eksklusive porselensvarer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg kjøpe porselen i Porsgrunn?

Du kan kjøpe porselen i Kiwi Porsgrunn.

Hva er åpningstidene til Kiwi Porsgrunn?

Kiwi Porsgrunn har åpent fra mandag til lørdag fra kl. 07:00 til 21:00.

Er Kiwi Porsgrunn åpent på søndager?

Nei, Kiwi Porsgrunn er ikke åpent på søndager.

Hvor ligger Kiwi Porsgrunn?

Kiwi Porsgrunn ligger i Skippergata.

Hva er adresse til porselensfabrikken i Porsgrunn?

Porselensfabrikken ligger i Porsgrunn, men det bør sjekkes for oppdatert adresse.

Kan jeg kjøpe porselen på Porselensfabrikken Porsgrunn?

Ja, du kan kjøpe porselen på Porselensfabrikken i Porsgrunn.

Hva er åpningstidene til Porselensfabrikken Porsgrunn?

Åpningstidene til Porselensfabrikken i Porsgrunn kan variere, så det er best å sjekke deres nettside for oppdaterte åpningstider.

Hvilke produkter finner jeg på Porselensfabrikken Porsgrunn?

På Porselensfabrikken i Porsgrunn finner du et bredt utvalg av porselensprodukter, som serviser, kopper, fat og mye mer.

Er det søndagsåpent i Porsgrunn?

Ja, det er søndagsåpent i Porsgrunn, men Kiwi Porsgrunn holder stengt på søndager.

Hva er åpningstidene til Kiwi Porsgrunn på hverdager?

Kiwi Porsgrunn har åpent fra mandag til fredag fra kl. 07:00 til 21:00.

Artiklen Kiwi Porsgrunn – Åpningstider, Søndagsåpent, og Porselensfabrikken har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 28 anmeldelser