Norsk statsborgerskap test nrk

Klarar du statsborgartesten? – NRK Vestfold og Telemark

25. feb. 2018 — For å verte norsk statsborgar må du svare riktig på 75 prosent av spørsmåla. Prøv deg på kortversjonen av samfunnskunnskapsprøva her.

Disse svarene bommet mange på – NRK Norge

25. feb. 2015 — 9 av 10 av dem som tok samfunnsprøven, testen som i fremtiden kan være med på å avgjøre om man kan bli norsk statsborger, bommet spesielt på …

Lektoren har bodd 45 år i Norge – mangler prøve i … – NRK

11. okt. 2021 — Richard Burgess har bodd og jobbet i Norge i 45 år. Men han må likevel ta en test for å bevise at han kan nok om det norske samfunnet før han …

Test deg selv: Klarer du statsborgerprøven? – Aftenposten

Test deg selv: Klarer du statsborgerprøven?

19. jul. 2018 — Alle som ønsker statsborgerskap i Norge må i utgangspunktet ta en statsborgerskapstest. For å stå må man svare riktig på 24 spørsmål eller mer.

Alle som ønsker statsborgerskap i Norge må i utgangspunktet ta en statsborgerskapstest. For å stå må man svare riktig på 24 spørsmål eller mer. Hvor mange klarer du?

Mange stryker på statsborgerprøven – NRK Super

Mange stryker på statsborgerprøven – NRK Super

Det er mange som ønsker å bli norsk statsborger. Men for å bli det, må man bestå en statsborgerprøve. Det er en prøve i norsk samfunnskunnskap.

Mange stryker på statsborgerprøven

Alt du må vite om Statsborgerprøven test – Norskkunnskap.no

Alt du må vite om Statsborgerprøven test | Norskkunnskap.no

Statsborgerprøven er en viktig test som du må ta for å få norsk statsborgerskap. Her er oversikten over alt du må vite før denne viktige prøven!

Om norsk statsborgerskap og permanent oppholdstillatelse

Johannes læringssenter norskopplæring – Om norsk statsborgerskap og permanent oppholdstillatelse

There are also new requirements in order to obtain the Norwegian citizenship. One of the requirements is to pass a citizen test or the social studies test in …

Krav til militærtjeneste – Forsvaret

Formelle krav · Aldersgrenser · Du må ha sikkerhetsklarering · Krav til vandel/rulleblad · Statsborgerskap · Forsvarets syn på narkotika og doping.

Litt norsk hver dag – Facebook

For alle som lærer norsk, ønsker å bli bedre kjent med språk, … Alle som ønsker statsborgerskap i Norge må i utgangspunktet ta en statsborgerskapstest.

Bestått statsborgerprøve for å få norsk statsborgerskap – UDI

Hvis du skal søke om norsk statsborgerskap, og er mellom 18 og 67 år, må du ha bestått statsborgerprøven eller prøven i samfunnskunnskap på norsk.

Keywords: norsk statsborgerskap test nrk