Nrk radio adelina

Adelina tabber seg ut på direkten – P3morgen – NRK Radio

18. jan. 2023 — Adelina begår en blemme under Sekund for sekund som skaper mye latter, og Egil har tatt med seg pianoet. It’s wednesday my dudes!

Adelina begår en blemme under Sekund for sekund som skaper mye latter, og Egil har tatt med seg pianoet. It’s wednesday my dudes!

P3morgen – NRK Radio

Adelina, Karsten og Tete gir deg en god start på dagen! med seg har de P3morgens tre reportere – Hani, Egil og Henning! Nyeste episoder.

Adelina, Karsten og Tete gir deg en god start på dagen! med seg har de P3morgens tre reportere – Hani, Egil og Henning!

P3morgen – Adelina har bursdag og får julebrunost-kake

Adelina har bursdag og får julebrunost-kake – P3morgen – Video – NRK Radio

Gratulerer med dagen til Adelina Ibishi Vi i P3morgen feirer med å finne opp en ny bursdagskake Kudos til vaktsjef Sofie Johansen som bakte!

Gratulerer med dagen til Adelina Ibishi 💖 Vi i P3morgen feirer med å finne opp en ny bursdagskake 🎂 Kudos til vaktsjef Sofie Johansen som bakte! Sendt på P3morgen 30.11.2021Oppskrift på julebrunost-ostekake Pepperkakebunn (inspirert fra NRK mat)50 g søte havrekjeks200 g billige pepperkaker1 ts kanel80 g smør½ ts kardemomme Ostefyll (Inspirert fra godt.no)1 dl appelsinjuice, ferskpresset2 ss appelsinskall, finrevet400 g kremost70 g sukker2 dl fløte5 plater gelatin150 g hvit sjokolade50g revet julebrunost1 ts kardemomme Julebrus-lokk5 dl julebrus med sukker6 gelatinplater3 ts sukker BUNNKnus kjeksene og pepperkakene i en miksmaster eller i en pose med kjevle. Smelt smøret og bland inn.Press blandingen i en springform på 22-24 centimeter, lurt å legge bakepapir i bunn OstefyllLegg gelatinplatene i kaldt vann i ca fem minutter. Mens de godgjør seg, kan du smelte hvit sjokolade og julebrunost i vannbad. Bland sukker og appelsinskall godt med fingrene. Varm opp appelsinsaften til bobler litt, ta kjelen av plata og ta oppi gelatinplatene. Klem av vannet først.Visp sammen kremost og sukkerblandingen, tilsett gelatin- og appelsinblandingen og den smelta sjokoladen. Bland godt.Pisk krem og vend den forsiktig inn i røren. Hell over kjeksbunnen og la den stå i kjøleskapet i noen timer (ca 2) til den har stivnet. Julebrus-lokkLegg 6 gelatinplater i kaldt vann i ca 5 minutter. Varm opp 5dl julebrus sammen med sukker til det ryker, klem av vannet på gelatinplatene, ta brusen av varmen og rør inn gelatinplatene.Hell opp i for eksempel et desilitermål og la det kjøle seg ned litt før du heller det forsiktig over kaken. Viktig at ostefyllet har stivnet før du heller over. La det stå i kjøleskapet til dagen etter så alt for stivnet helt. Knus pepperkaker og rasp julebrunost, strø det på midten av den ferdige kaken og server!

Noe Attåt: Fra Adelina sitt bad – P3morgen – NRK Radio

7. feb. 2023 — Vi tar en evaluering av rørleggere Karsten og Tete sin jobb på Adelinas bad. Har de klart å åpne sluket?

Vi tar en evaluering av rørleggere Karsten og Tete sin jobb på Adelinas bad. Har de klart å åpne sluket?

Adelina blir rørt av bursdagsoverraskelsen – P3morgen

Adelina blir rørt av bursdagsoverraskelsen – P3morgen – NRK Radio

30. nov. 2022 — Vår kjære Adelina har bursdag! Det blir kake og et nydelig overraskelsesbesøk. Egil lager også en låt for de som vil få seg noe.

Vår kjære Adelina har bursdag! Det blir kake og et nydelig overraskelsesbesøk. Egil lager også en låt for de som vil få seg noe.

Noe attåt: Super Bowl og klikk for Adelina – P3morgen

Noe attåt: Super Bowl og klikk for Adelina – P3morgen – NRK Radio

for 8 døgn siden — Vi får e oppsummering av Daniel sin bursdag, (det ble burger og drink), hva synes vi om Super Bowl, og hvordan ser vi egentlig ut?

Vi får e oppsummering av Daniel sin bursdag, (det ble burger og drink), hva synes vi om Super Bowl, og hvordan ser vi egentlig ut?

Ho Adelina og ho Anna – P3morgen – NRK Radio

Ho Adelina og ho Anna – P3morgen – NRK Radio

20. des. 2022 — God tirsdag! Store deler av redaksjonen er enten i syden, syk eller på Stranda, derfor stepper gjestebooker Anna inn som programleder med …

God tirsdag! Store deler av redaksjonen er enten i syden, syk eller på Stranda, derfor stepper gjestebooker Anna inn som programleder med Adelina! Vi får også besøk av Skaar som for tida jobber med nytt album som kommer til neste år, og vi gleder oss<3

Adelina spiser fort – P3morgen – Video – NRK Radio

P3morgen-programleder Martin Lepperød har kjent medprogramleder Adelina Ibishi i over to år. Endelig tør han å konfrontere Adelina.

P3morgen-programleder Martin Lepperød har kjent medprogramleder Adelina Ibishi i over to år. Endelig tør han å konfrontere Adelina

P3morgen – Else, Adelina og Markus synger – NRK Radio

Else, Adelina og Markus synger «Shallow» live! – P3morgen – Video – NRK Radio

Kan minus og minus bli pluss? Else Kåss Furuseth og Adelina Ibishi sine sangstemmer er terningkast 3. I P3morgen testet vi om det låter bedre om de synger …

Kan minus og minus bli pluss? Else Kåss Furuseth og Adelina Ibishi sine sangstemmer er terningkast 3. I P3morgen testet vi om det låter bedre om de synger samtidig? Ved hjelp av lytterne falt valget på å synge duett-klassikeren «Shallow».

Saker om: Adelina Ibishi – NRK P3

p3.no » Adelina Ibishi

nrk.no · Radio · Serier · Musikk · Filmpolitiet · Meninger · Urørt · Spillelister · Podkast · NRK Mp3. Følg oss; Instagram · Snapchat …

Keywords: nrk radio adelina